Het Special StarZ festival

Voor velen is het de normaalste zaak van de wereld, in de zomer een festival bezoeken. Echter is dit voor een grote groep mensen een bijzondere beleving welke zich niet vaak zal herhalen. Het Special StarZ festival is bedoeld voor deze mensen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een fysieke beperking, mensen met autisme en voor mensen met andere ziekten of beperkingen. Het festival heeft als doel om deze beperkte mensen de dag van hun leven te geven, met echte DJ’s met echte dancemuziek. Nee, het Special StarZ festival is geen gewone bijeenkomst voor beperkten, maar een écht feest, zoals geen ander. Hier kun je echt uit gaan zoals op Wish Outdoor, Festyland en dergelijke festivals. Met alcohol (onder voorbehoud), met festivalmuziek en met alle facetten welke een normaal festival ook bevat. Het Special StarZ festival heeft dit allemaal, maar dan op maat. Begeleiders zijn welkom, toiletten zijn op maat en begaanbaar en alle voorzieningen staan klaar. Dus zit jij een een rolstoel, heb jij een beperking? Ben er bij! Ken jij iemand voor wie het Special StarZ festival de beleving van zijn of haar leven is? Zorg er voor dat hij of zij een kaartje heeft, en geniet van de dag van je leven!

Categorieën: Nieuws